Over mij

Alles met aandacht. Álles? Ja dat zou mooi zijn! Helaas, net als het overgrote deel van de mensheid heb ook ik een monkey mind die soms alle kanten opgaat. Ik heb inmiddels zo mijn manieren om die aap te temmen, maar toch…  Alles met aandacht staat wel voor mijn streven om zoveel mogelijk in aandacht te leven en te werken.

Schrijven is een van de dingen die ik gemakkelijk met volle aandacht doe. Sterker nog: ik schrijf misschien wel zo graag omdat ik dan snel in die fijne toestand terechtkom die ze flow noemen. En ik schrijf over van alles: geef mij een onderwerp en ik bedenk een haakje of invalshoek. Datzelfde heb ik bij tekstredactie: geef mij een lastige, onleesbare tekst om ‘iets van te maken’: heeeerlijk! Ik maak er met veel plezier een helder en gestructureerd verhaal van.

Ik heb zo mijn principes: Ik schrijf geen rommel. Geen jargon, maar heldere tekst die de zaak duidelijk maakt. Die de juiste emotie meegeeft. Die effect heeft. Dat betekent dat ik doorvraag. En eigenwijs kan zijn. Want ja, ik heb er verstand van….  

Over mij

Ik ben Janna en ik werk als tekstschrijver en contentmaker. Ik werkte ruim twintig jaar als tekstschrijver, redacteur, hoofdredacteur, communicatie-adviseur en journalist op veel verschillende plekken. Voor een overzicht kijk je op mijn profiel op Linked In.

De afgelopen twee jaar werkte ik als juf in opleiding (zij-instromer) op een school in Amsterdam Nieuw-West.  Leuk, leerzaam en ook heel intensief. Mijn blogs uit die tijd vind je ook op deze site.

Yoga met Janna is mijn hang-out in yoga-land. Ik hoop binnenkort weer les te gaan geven. Tenslotte schrijf ik af en toe over Het Leven’. Daar vind je mijn proefondervindelijk zelf uitgeteste tips voor het omgaan met dat leven….
Contact